2013-02-05

Ny vädersajt startad i Uddevalla

Uddevallabon Örjan Flink är grundare av den nya vädersjten väderkarta.se., detta i samarbete med Itconnect, som står för driften av sidan. Sajten har startats upp nu i veckan.
Adressen är www.vaderkarta.se  //

5 kommentarer:

 1. ...och som hämtar sina prognoser från norska vädersajten www.yr.no

  Behövs verkligen fler vädersajter med samma infokälla? Tacka vet jag det norska originalet! :-)

  Örjan Lax

  SvaraRadera
 2. För några år sedan var YR.NO bäst, men SMHI har spottat upp sig

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/vadersajter-lyckas-bara-spa-ratt-varannan-gang

  Dessutom vill jag minnas att de båda använder samma superdator i England. HUr det går till rent tekniskt .... det har IDG beskrivit här (för vädernördar):

  http://www.idg.se/2.1085/1.257681/sa-presenteras-norskt-vader-at-yrno

  :-)

  SvaraRadera
 3. Detta var en riktig skitsida. Beta är fel..Alfa skulle jag säga. Om jag var It-connect skulle jag aldrig släppt ifrån mig en sånn här sida som känns väldig 2001. Slö. Funkar inte i vare sig IE eller Chrome. Annonsdriven. Dynga!

  SvaraRadera
 4. En väldigt onödig sajt, det finns tillräckligt med vädersidor på nätet. En riktig dealbreaker för mig är all reklam och jag kan ge mig den på att om jag klickar gilla på facebook så dråsar det ner reklam för sajten på min och alla mina kompisars sidor. Klicka aldrig Gilla på en företagssida, alla dina kompisar kommer inte att gilla det. (pun intended)

  SvaraRadera
 5. Är ju bara ett sätt att tjäna pengar med alla reklam. Den hämtar ju ändå från YR som är reklamfritt.
  Bästa sajterna på nätet är klart.se och svt:s väder.
  Bland appar är Klart.se bäst :)

  SvaraRadera