2012-08-25

Från redaktionsfönstret - stor loppis på stan

Vid halv niotiden nu på morgonen ser det ut så här från redaktionsfönstret. En stor loppis byggs upp och hela tiden anländer det fler och fler försäljare med sina varor. Jag skymtar även loppisstånd på Kungsgatan så det är säkert en repris av fjolårets stora loppislördag. //

4 kommentarer:

 1. Ja och vilket härligt väder!! satt utanför Leijas och tog en kopp kaffe.

  SvaraRadera
 2. Håller med Maggan!

  SvaraRadera
 3. Det var årets Barnens Loppis som anordnades av Uddevalla Centrumutveckling. Fullsatt och mängder av glada säljare och besökare.

  Det roligaste med just detta arrangemanget är alla glada barn och alla uppgivna föräldrar som trodde de skulle få rensat ut leksaker och barnklader som inte används och då få mer plats hemma. Innan marknaden börjat hade deras barn redan hittat nya grejor att få med sig hem från de andra. Så bilen var lika full tillbaka som dit. Fast med nya saker!

  SvaraRadera
 4. Ha ha jag inser Kent W att jag också är ett barn....jag åker till pingstkyrkan ibland med en massa grejer som jag vill bli av med och så handlar jag nya och bilen är lika full.....

  SvaraRadera