2012-01-07

Uddevallafilmer på nätet - vilken succé!

(Lars Hartelius)

"Sedan knappt två månader har Uddevalla TV-förening lagt ut en del av medlemmarnas program på nätet och hemsidan.
Intresset har visat sig vara enormt och sedan starten har sidan besökts av nära 4.500 tittare. De flesta har uppmärksammat
programmen genom tips från Uddevallabloggen, en suverän kombination när det gäller material om och kring Uddevalla.

Uddevalla TV-förening bedriver oberoende ideell verksamhet för de som gillar att filma, redigera och visa upp sina alster.

Medlemmar som genomgått föreningens grundutbildning i handhavandet av kamera och dataredigering, kan fritt efter egna idéer arbeta med föreningens välsorterade professionella utrustning.

Medlemmarna är allt från äkta entusiaster till lite mer erfaret TV-folk. Tillsammans blir det en kreativ och spännande verksamhet, där särskilt ungdomar och föreningar kan komma till tals. Uddevalla TV-förening visar sina program utan reklaminslag på webadress:  Uddevalla TV-förening, klicka på You tube. Programmen finns på hemsidan och når därför i stort sett alla som vill se lokala filmer om Uddevalla.

Utbudet är dels aktuella skildringar, dels en hel del dokumentärt och rentav historiskt material. Det gäller händelser, personporträtt, arrangemang och föreningsverksamhet i alla dess former. Just nu ligger ett 25-tal program på hemsidan. Dessa kommer att bytas ut och fortlöpande ersättas av andra program i vårt arkiv, som helt består av medlemmarnas produktioner.

Uddevalla TV-förening ordnar kurser för den filmintresserade, som vill förbättra sin kunskap om hur man gör intressanta och medryckande filmer. I synnerhet välkomnar vi yngre filmmakare, men självklart är alla välkomna. För  föreningar i uddevallaområdet är det fritt fram att berätta om sina verksamheter. Råd och tips för produktionen finns alltid att få bland TV-föreningens nuvarande medlemmar.

Vi kan även utföra viss uppdragsverksamhet, ja, även direktsändningar i nätet. För den som är intresserad av att göra egna filmer för visning på nätet, ta då kontakt med Uddevalla TV-förening via mail till lars.hartelius@hotmail.com eller lars.allervik@telia.com eller lo.bernhardtz@gmail.com 
Välkommen!
Uddevalla TV-förening"  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar