2012-01-31

Tåg lockar läsare till Uddevallabloggen

(Avläst 2012-01-31 kl 20)

Att tåg lockar läsare till Uddevallabloggen har jag noterat förut. Det är tågintresserade personer som snabbt, vanligtvis efter tips från någon av Uddevallabloggens läsare, sprider en länk till uddevallabloggen.se.

Så skedde också igår vilket framgår av statistiken här ovan. Snittet unika läsare på bloggen ligger numera på ungefär 700/dygn. Fram till midnatt igår tog mätaren snabbt ett glädjeskutt till 1252 stycken. Nyheten spreds via Svenska Järnvägsklubbens forum Postvagnen http://www.postvagnen.com/forum/

Det finns också en hel del statistik om Uddevallabloggen som du själv kan ta del av. Gå in här http://www.sitemeter.com/?a=stats&s=sm1uck1um&r=15  //

3 kommentarer:

 1. Mycket trevlig blogg kanske därför....

  SvaraRadera
 2. Och i detta fall var det mkt vackra bilder med klara färger mot en blå himmel.

  Bloggen förträfflig och citerad i traditionell media + många gånger först. Det är inte svårt i och för sig. Bohusläningen tar mer och mer text från ttela eller t.o.m. Borås todning. T.ex. var uppslag med Regiondir Lodin och noshörningen därifrån.

  Skälet är att Bohusläninhen har betydligt färre journalister. Därför tar man in också andra beställningsjobb som artkelserien om Uddevalla sjukhus. I dagarna varr ändå NU ledningen igen och klagade på Bohusläninhen. Kanske vill man stämma i bäcken. Ett antal dödsfall på IVA upprörnämligen personalen.

  Dax säga upp prenumerationen. Alternativen är så mkt bättre - ngt som tyvärr inte är svårt. När media som Bohusläningen tar in beställningsjobb från politiken är dess roll passe.

  SvaraRadera
 3. Imponerande statistik. Din blogg måste vara en av Sveriges största stadsbloggar. Läsvärd varje dag. Tack Gunnar.

  SvaraRadera