2011-04-03

Välkommen till Uddevalla?

Den som kommer med tåg till Uddevalla C får bl a se denna synen. Vill vi ha det så? //

15 kommentarer:

 1. Hela den delen av stationsområdet är en skamfläck.

  SvaraRadera
 2. Catarina L.2011-04-04 09:38

  Bra att du tar upp detta!
  Läste i Bhn om tunneln mellan Strömstadsvägen och sjukhuset. Den är också bedrövlig! För två år sedan skrev jag ett medborgarförslag om hur man kunde förbättra den. För ca 1 år sedan var jag på "Blåkulla" på ett möte med Tekniska nämnden där jag fick ett löfte om åtgärder "under våren". Det är nu ett år sedan och ännu har inget hänt...

  SvaraRadera
 3. Undrar hur det ser ut i huvudet hos dessa människor? Lika ostädat?

  SvaraRadera
 4. usch fy, blev först rädd att det var nedre delen av Hultmans gränd. Inte bra ändå
  tycker "anonyme" Bengt H

  SvaraRadera
 5. En fruktansvärd syn!
  rolf ohlson

  SvaraRadera
 6. Är det Essams C70? :)

  SvaraRadera
 7. Kul att det finns lite verksamhet kvar i stan.

  SvaraRadera
 8. Är det snyggare när man kommer in i stan?
  Ödetomter och gamla fina hus som man låter förfalla. Bara fyrkantiga fula klossar får stå kvar. Vem vill stanna kvar i denna stad? Det behöver inte vara vackert med skrotbilar men det pågår nån verksamhet där iaf.

  SvaraRadera
 9. Sen e väll inte den fastighets ägaren som han ska som låter det se ut så. tänkte kanske inte i första han på bilar o så om det är tillfälligt dom står så i väntan på bort forsling, fast står dom så o det ser ut så hela tiden så e d ju en sak.
  Tänkte mer på fastighetens skick grafitti o kladd på husen.

  Är väll så med dessa fastighets klippare utifrån ( Göteborgare i detta fallet )som köper upp o hyr ut dyrt o skiter i husen, tömmer ur vad som går ur dom och kör dom i sank o gör ett förlust avdrag osv... han bor ju inte här så han ser ju inte det/skiter i det.

  SvaraRadera
 10. Sen kan man ju ta en titt ifrån alla infarter till Uddevalla finns ju nån skit i alla ändar.

  Tex gamla sågen affären i Herrestad, kommunens förråd/upplag på vänster sida innan hästepallarna,
  Bil skrot upp laget bortanför Nisses växter e ju nu borta men.. den hemska baracken står ju kvar där, vid Lane så har vi ju ett skrot upplag till höger mitt emot gamla affären konstigt nog så har den röran samma ägare som skiten vid Nisses växter.

  SvaraRadera
 11. Skrotbils-ägaren2011-05-06 10:37

  Vad är det med er folk egentligen? Har inte jag rätt att jobba med det JAG gör, precis som ni? Stör det er så behöver ni väl INTE komma hit å glo då. Sätt er i någon fin park å uggla istället. Typiskt pensionärer å översittare som ska springa runt å leka allan! Har ni något emot hur det ser ut / vad vi gör så kan ni väl kika förbi och påpeka detta till oss!

  SvaraRadera
 12. jag tror dom helt enkelt inte bryr sig om att sanera och städa vid tex tunneln. det skulle vara lika mycket klotter där snart igen.

  SvaraRadera
 13. uddevalla bliver snart en soptipp, med dåligt gatunderhåll och mycket drivande pöbel i city när solen skiner..

  SvaraRadera
 14. Dom bilarna finns ju inte kvar nu längre ni kommer att gnälla i 100 år för det. en sak till hur fan ser det ut i era Garaget och även utanför det är väl som en svinstia så klaga inte

  SvaraRadera
 15. Hej på ER Uddevallare.
  Jag, som inte bor i Uddevalla, MEN besöker staden ibland tycker Gunnar gör helt rätt som visar upp detta på bloggen.
  Fy och skam håller jag med om - men det är inte bara i Uddevalla det ser ut så.
  Man blir lite NEJ - MYCKET fundersam när "någon" den 2011-04-05 skrev: "Kul att det finns lite verksamhet kvar i stan". Är det så DU (!!!) vill att det skall se ut ?? Inte bara i Uddevalla men på andra platser också.
  FÖRÄLDRAR: Ta Ert ansvar och se till att i alla fall Era barn inte bedriver SKADEGÖRELSE - jag tänker då bl.a. på Graffitimålandet. Kör man förbi Järnvägsstationen ser man att nästan alla godsvagnar som står där också är NERKLADDADE.
  Tack för ordet - God Jul !!

  SvaraRadera