2010-05-24

Nya bryggan redan på plats


(Klicka på bilden ett par gånger)

Det blev bara fyra brygglösa dagar på Gustafsberg. I morse bogserades fem nya pontoner in för att ihopkopplas till den nya pontonbryggan.

När kvällen kom hade de nog hamnat på rätt plats, men det återstår kanske några dagars arbete med att få allt på plats. //

1 kommentar:

  1. Tog mig en titt på den nya bryggan och den ser fin ut och det verkar som om båtarna ligger bättre till i och med y-bommarna. Dessvärre låg flera av förankringskättingarna på norrsidan lite väl nära ytan vilket under sommaren kommer resultera i flera som kör på dessa. Bryggans norrsida används för att släppa av folk och kanske lägga till en kortare stund. Nu har det dock kommit upp en skylt om att man inte får ligga där, men dessa ser man först efter att man har kört in i en kätting. Tycker det är synd att det stressats så med att få en ny brygga på plats att arbetet inte har gjort ordentligt. Se bara på den första förankringen vid stranden, det ser inte så snyggt ut. Men viktigast av allt är väl vem som tar på sig kostnaden för alla de fritidsseglare och motorbåtsägare som kommer köra in i kättingarna i sommar. Hoppas att de som byggde bryggan åtgärdar detta snarast.

    SvaraRadera