2023-03-19

En hedersam avslutning för Kroppskulturs herrar

Sista matchen i årets seriespel. Kropps var redan klara att flytta ner en division. Jag gick dit med en undran hur denna matchen skulle gestalta sig.

Väl på plats kunde jag konstatera att man ställde upp med allra bästa laget. I spelprogrammet hade tränaren Magnus Andersson dessutom skrivit följande:

I denna säsongsavslutning i Stenab Arena inför vår hemmapublik så har vi alla en skyldighet att avsluta serien på ett värdigt sätt. Detta gör vi genom att stå upp för vårt klubbmärke och fightas tillsammans. Denna säsong har absolut inte blivit som vi tänkt oss utan vi har presterat och placerat oss på en lägre nivå än vad vi hade hoppats på när säsongen drog igång. I dagens match mot Farmen vill jag se hängivenhet och en vilja att vinna som jag inte tycker att vi haft i dom sista matcherna och vi hoppas på ert stöd !

// Magnus

 Och Magnus fick rätt. Killarna gjorde allt igenom en gedigen match och var i ledningen ända från början. Halvtid 18-15 och slutresultat 36-32. Visst har grabbarna kapacitet att direkt ta sig tillbaka till division 1 Södra.

Henrik Blomqvist fick efter matchen pris som den den meste målgöraren i Kropps genom alla tider. Han fick en tröja som det stod 712 på ryggen.   ///

2 kommentarer:

  1. Ej nedflyttning ännu. Något lag har hoppat av, vilket innebär att Kropps skall kvala om den återstående platsen i div 1 Södra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var just Farmen som hoppade av så Kropps kunde få denna möjlighet.

      Radera