2014-05-24

Hästparaden vid Bohusläns museum


2 kommentarer:

 1. Hej Gunnar och alla andra!
  Jag var också och tittade på hästparaden. jag är full av beundran för tjejen med den svarta hästen. Den var verkligen jobbig men ack så vacker Jag stod helt nära när den presenterades och nog hade man känslan av att den skulle skena in bland publiken. Men tjejen höll den i ett fast grepp. Ja, paraden sträckte sig från muskelstark ardenner till gracilt ekipage i vit elegans med ryttare i gammaldags ridkläder. En härlig uppvisning som man inte trodde Uddevalla kunde åstadkomma.

  Maj-Britt Jonasson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maj-Britt och andra!
   Tack för de fina orden. :) Den här hästparaden var ett roligt initiativ av Bohusläns museum. Jag är glad att jag fick förmånen att visa upp frieserrasen, som är en fantastisk ras. Frasse som min häst heter är en trettonårig hingst. Han är inte så jobbig som det kanske såg ut igår. Däremot älskar han uppmärksamhet och då blir han lite "på tårna" :)

   Radera