2013-06-26

Uddevalla Sim bygger egen simhall med 50-metersbana?

(Arkivbild Håkan Fredriksson)

Uddevalla Sim har uppenbarligen tröttnat på politikernas hantering av simhallsfrågan och startar nu en utredning med syfte att bygga en egen simhall med 50-metersbana.

Så här skriver Gösta Dahlberg på Facebook:

"Föreningen i framkant Uddevalla Sim har efter styrelsemöte beslutat att sondera och planera för ett eget simhallsbygge man lär utreda plats och kostnad. Äntligen kan vi kanske få en 50 bana. Tävling och motion och kan byggas till en rimlig kostnad.
Heja på! Min favoritförening".  //

2 kommentarer:

 1. Tycker inte Uddevalla Sim skall yttra sig negativt mot komunen i frågan. Jag som medborgare finner däremot det märkligt att jag skall betala 60:- för att få motionsimma på två banor samtidigt som simklubben får okupera resten. US (Uddevalla Sim) får väl anpassa sig till badhuset när det är minst folk där.

  Oavsett så kommmer jag överklaga ihjäl mig om komunen går in och stöttar simklubben med ny arena. Då US likt alla andra måste förstå att komunen går igenom ett stålbad nu.

  Annars har vi gott om vatten i sjöar och hav runt omkring!

  Charles Leander

  SvaraRadera
 2. Ja du verkar ha koll du... alla barn, vuxna som simmar i Uddevallasim betalar inträde samma som du! Skall barn skolka så dom skall simma tidigare eller hur har du tänkt? Enda lösningen på trängsel problemet är en större bassäng. Är det då negativ o stödja en ren 50m bassäng som ger mer plats till alla som vill simma istället för ett pompöst badland som kommunen vill trolla fram ur en tunnare plånbok? Eller inget badhus alls om våra politiker inte kommer tills skott innan nuvarande snart spottar ur sin sista klorering pga drift problem pga åldern.

  Ja varför simmar du inte i sjön själv när det känns så trång är det kallt kanske?

  Med vänlig hälsning
  Daniel S

  SvaraRadera