2012-03-08

Programtablå Lokal TV Uddevalla 8 mars t.v.

Programtablå för fredag 9 mars och tills vidare.
  
Lokal-TV Uddevalla.
Comhems analoga kabel-tv-nät. Frekvenskanal 5.
Webb-TV: www.lokaltvuddevalla.se
Kl 00.05, 01, 02, 03, 04, 05: Filmföreningen Fokus Kina-Falun Gong, 58 min.
Kl 06, 10, 14, 20, 23: Ungdomsfullmäktige i Uddevalla, Bohusläns museum, 1 tim. 3 min.
Kl 07.15, 11.15, 15.15, 19: TV Väst-Communityteater i Lövgärdet-Skam, 10 min.
Kl 08, 12, 16, 18, 22: Ny Glädje-Lisen Åberg sjunger, 58 min.
Kl 09, 13, 17, 21.15: Mitt i schack. Nya avsnitt varje vecka, 28 min.
Tv-slingan innehåller: Programtablå, musik, förenings-, kommun- samt allmän info.

8 kommentarer:

 1. Lars HARTELIUS2012-03-09 03:53

  Ska vi behöva den här andra lokalTVkanalens amatörmässiga smörja med reklam och fullständiga skitprogram i den här kanalen också? Synd på Uddevallabloggen om det inte finns ett sätt att
  utetänga eländet. Kan lokalamatörerna inte hitta en egen kanal utan måste de haka på Uddvallabloggens särskilda populära och framgångsrika utbud? Låt inte lokalTV förmörka Uddevallabloggens ljusa och spänstiga utbud och dialog med läsare/tittare.
  Uddevalla TV-förning med sin -KANAL KAPRIFIOL- har tittarE över hela världen och kan bara beklaga den andra töntida och amatörnḿässiga lokalkanaĺen, som ingen tittar på. Reklamen till trots.(eller tack vare)
  Låt det reklamfinansierade skräpet hitta sin egen väg utan inblandning i uddevallabloggen och TV-föreningen Har de ingen egen utvcklingstanke eller framtidstanke eller självkritik, som saknas totalt.Det är oacceptabelt att låta amatörerna ramla in och förstöra en seriös och proffsig kanal.Folk vill se Tv-produktioner - inte misslyckade hemmavideoförsök om schack och annat ovidkommade för folk i uddvalla.-snikneten om pengar är patetisk.Grundläggande
  kvalitetskrav borde vara gränssättande.
  Lars Hartelius

  e

  se--------------------------------------------------------------------1

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj, oj, vilken salva!!!

   Radera
  2. Vad är det med folk nu för tiden, bli upprörd över en TV kanal...? Titta inte då, det är helt frivilligt att se på programmen, här kommer ett hett tipps "byt kanal". Utbudet är stort och det finns många andra kanaler att välja på. Vad är problemet..?

   Radera
 2. Undrar om det verkligen är Lars Hartelius som skrivit kommentaren med alla dessa skrivfel och lustiga ordföljder. Kanske nån som inte vill ge sig till känna riktigt?
  Jan T. Lagen

  SvaraRadera
 3. Christer Bjurström2012-03-09 12:12

  Signaturen "Lars Hartelius" är välkommen att kontakta Lokal-TV Uddevalla.Vi kanske kunde reda ut en del begrepp. För övrigt så är vi en ideell förening med små resurser. Vi sänder ej reklam utan information om andra föreningar osv. Signaturen "Lars Hartelius" kanske kan ge oss tips om hur vi blir bättre. Ring gärna 0705 27 23 33, eller maila christer@lokaltvuddevalla.se Mvh. Christer Bjurström. Ansvarig utgivare på Lokal-TV Uddevalla.

  SvaraRadera
 4. Håller med Lars.Uddevalla lokaltv är under all kritik.Jag skäms och känner mig som en dum lantis varje gång jag ser eländet.Gör om och gör rätt.Nu zappar alla uddevallabor vidare till andra kanaler.Ingen vill se tramset ni sänder ut.

  SvaraRadera
 5. Leif Andersson2012-03-09 19:30

  Lars och Niklas har fel. Uddevalla lokal tv är bra på att informera och bra på att underhålla uddevallaborna.Vi är många som ser sändningarna.Tack

  SvaraRadera
 6. Hej! Det är väl det som är själva vitsen med förenings-TV, att det inte alls behöver vara proffsiga produktioner utan en kanal för "vanligt" folk som gillar att filma. Det är demokrati-tv där uddevallabor får vara med och bidra och sedan få se sina alster i tv-rutan. Vill man inte titta är det ju bara att inte ställa in kanalen på sin TV.
  /Karin Johansson

  SvaraRadera