2012-03-22

Kropps herr - IFK Ystad 35 - 27 ( 16 - 12 )

I 20 minuter hängde IFK Ystad med Kropps i kvällens match i Agnebergshallen. Sedan gled Kropps ifrån mer och mer och gick till halvtidsledning med 16 - 12. Petter Hansson i hemmamålet var planens gigant. Inte bara för att gjorde flera kvalificerade räddningar utan framförallt hur han dirigerade och eldade på utespelarna.

Kropps kom till spel utan målvakten Flamur Gerbeshi och mittsexan Eric Åberg, men när matchen kommit igång saknade man dem inte på planen. Fullgoda ersättare var som sagt Petter Hansson och Sebastian Jansson, som gjorde flera läckra mål från linjen. Det fanns egentligen ingen anledning att klaga på någon av Kroppsspelarna den här kvällen. Det var dessutom ovanligt få tekniska fel.

Om jag ändå skall nämna några av de övriga som gjorde bra ifrån sig så väljer jag Anders och Johan Svernling, Henrik Erlandsson och Jonathan Tygesen.

Segern innebar att Kropps bytte plats med Ystad och gick således upp på 11:e plats i tabellen. Nu  väntar kvalspel i april, men kvällens resultat är bra att ha med sig till dess.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar