2012-02-11

Kropps herr - Trelleborg 26 - 30 (16-14)

Nej, det blev inte den förändring som Kroppsledningen hade hoppats på genom att sparka tränaren Sanjin Bahtijarevic och ersätta honom med Thomas Franzén, som här lämnar planen besviken efter förlusten i måstematchen.

Kropps inledde bra och hade greppet om Trelleborg i första halvleken och gick till pausvila med en tvåmålsledning. I första halvleken gjorde Petter Hansson i Kroppsmålet en bra match och när andra halvlek började var han utbytt mot Flamur Gerbeshi.

Flamur gjorde alls ingen dålig match, tvärtom tog han ett par "otagbara" bollar. Trelleborg kom ikapp i mitten av halvleken och med tio minuter kvar började Trelleborgarna att gå ifrån samtidigt som Kropps snurrade till det för sig själva i sin iver att komma ikapp i målprotokollet. Utvisningar och tekniska fel är ingen bra medicin om man vill vara med i matchen.

Trelleborg vann till slut rättvist även om jag kan tycka att lagledningen bar sig väldigt illa åt i första halvleken då de gnällde i tid och otid på domarna för att slutligen uppträda hotfullt mot sekretariatet. Detta renderade förstås två minuters utvisning för den "förvånade" lagledningen.

Och Kropps framtid då? Uppförsbacke är bara förnamnet!  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar