2011-11-19

Äntligen fick man lämna Agnebergshallen glad. Serietvåan i handbollsallsvenskan Västerås Irsta kom till Uddevalla med 15 poäng i bagaget mot Kroppsherrarnas 8. Det tycktes uppgjort för ett nytt nederlag således men Kroppskillarna ville annat.
Förre landslagsspelaren Martin Boqvist i gästande laget hade det inte lätt med Kropps backbjässe Anders Henriksson.

Första halvleken gick i gästernas favör och halvtidsresultatet 12 - 14 var rättvist. Men redan i början av andra halvleken började Kropps ta kommandot och gick upp i ledning med ett par mål. Västerås försökte att komma tillbaka i matchen men Kroppsförsvaret med Flamur Gerbeshi var omutbara. Den sista kvarten var det Kropps som för en gångs skull ökade farten i målskyttet genom framförallt bröderna Anders och Johan Svernling. Samtidigt spikade Flamur Gerbeshi igen målet och tog allt inklusive ett par straffar.