2011-11-22

Berättarafton i morgon onsdag

Höstens sista berättarafton går av stapeln i morgon onsdag 23 november.

Alla välkomna till Hörsalen på Bohusläns museum kl 18.30!!  //

4 kommentarer:

 1. Två frågor. Spelas berättarafton in på band?
  Sparar du Uddevallabloggen för framtiden?
  Kulturarvet måste sparas för framtiden.

  SvaraRadera
 2. Nej på fråga 1. Jag gjorde det under några år i början men det kräver ganska mycket arbete och planering. Sedan också efterbearbetning. Jag har haft ca 215 berättaraftnar sedan 1984 och under tiden har tekniken skiftat. Det enda vettiga är att skriva ut banden på papper men det finns inga resurser till det.
  Fråga 2. Uddevallabloggen innehåller snart 3000 artiklar eller inlägg. Det skall gå att spara ned bloggen på hårddisken (vem som helst skulle kunna det) men senast jag försökte hängde det sig. Troligen är bloggen för omfattande. Jag har dock inga planer på att lägga ned den. Jag betalar extra för det utrymme som krävs och det går att köpa till mer.

  SvaraRadera
 3. Aj, aj, aj. Jag som trodde det var sista onsdagen i månaden. Jag har varit i Uddevalla i dag men missade denna kulturella begivenhet. Inchallah kommer jag nästa år.

  SvaraRadera
 4. Anonym var Lae.

  SvaraRadera