2020-01-20

Glädjen över Google Maps blev kortvarig. Felet är tillbaka.


Häromdagen gladdes jag åt att Google Maps hade åtgärdat den snurriga vägvisningen till Gustafsberg. Men när jag kollade idag så var felet tillbaka. Så här ser det återigen ut.
Och så här såg det ut under några ynka dygn och så här skall det se ut. Man blir så trött!!  //

3 kommentarer:

 1. Vår finansminister Magdalena Andersson hörde nog av sig till Google och påtalade att det var bättre med den längre vägvisningen för finanserna.
  På så sätt att svenska staten får in mer drivmedelsskatt.

  SvaraRadera
 2. Hämta Here we go istället så får du riktig navigation o inte något som förlitar sig på gratis information. Det är dom som levererar kartor till Garmin GPS. appen är gratis för Android & IOS samt går o köra i webläsare också.

  SvaraRadera
 3. En lustig grej i sammanhanget! I korsningen där man tar vänster upp Oxskallebacken, ligger ett vitt hus på vänster sida och ett gult till höger. Ber man Google maps om vägvisning till dessa från U-a centrum blir man visad runt Grohed till det gula huset men kortaste vägen till det vita! Kan det vara 20 meter mellan husen!?
  Veterinär Hasselbäck får den korta vägen, Upplevelsebolaget får den långa...Om det inte var så dumt, hade det nästan varit lustigt...

  SvaraRadera