2016-04-11

Landbadet öppnar igen i juni

Nu är det klart att Landbadet öppnar igen för allmänheten i juni. Anläggningsansvarige Bengt Alm på Kultur och Fritid berättar för Uddevallabloggen den glädjande nyheten.

- "Vi planerar att öppna direkt efter skolavslutningarna", säger Bengt Alm. - Det blir i motsvarande omfattning som de senaste somrarna, dvs stora bassängen, undervisningsbassängen och plaskbassängen är det som öppnas. Däremot förblir hoppbassängen avstängd. För säkerhets skull fyller vi igen den så att ingen skadar sig.  Den lite större renoveringen vi tänker göra får anstå till nästa år.  //

3 kommentarer:

 1. Fylla igen hoppbassängen?!?!
  Med sand eller lera kanske?
  Om nu någon vill hoppa eller dyka i en bassäng utan vatten kan väl vederbörande få göra det.
  Ove

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det låter ju som en lysande idé när det i slutändan är skattebetalarna som betalar sjukhuskostnaderna, utebliven inkomst osv.

   Radera
  2. Det MÅSTE gå att inte hamna i bassängen när det inte är vatten i den, det gäller ju bara att inte komma för nära kanten.
   Det gäller förresten andra kanter också, kajkanter, bergskanter åkanter, hart nog nära alla kanter och andra ställen där man kan dratta ned.
   Men lösningen är ju kanske igenfyllnad och höga stängsel, mycket fyllnadsmassor och stängsel kommer det att gå åt, för att inte tala om arbetsinsatsen.
   Nej, det förståndigaste är nog bara att hålla sig en bit ifrån bassänger utan vatten (och andra kanter), det räcker faktiskt med bara en meter så klarar man sig. :-)
   Ove

   Radera