2016-04-07

Gustafsbergs badhotell och vandrarhem söker sommarpersonal

Gustafsbergs Badhotell & Vandrarhem har säsongsöppet mellan 1 juni–31 augusti och vi söker därför en receptionist och tre städpersonal under den perioden.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tjänsten som receptionist är på ungefär 30 timmar i veckan fördelat på många och korta arbetspass. Arbetet, som totalt är åtta-nio veckor kan komma att förläggas under alla de tre sommarmånaderna, beroende på när ordinarie personal har semester.
I receptionen jobbar du ensam och du måste kunna arbeta helt självständigt med bokningar på mejl och telefon, kassahantering, gästbemötande och alla andra förekommande arbetsuppgifter.
Det är bra om du har kassavana och om du tidigare jobbat i något hotellbokningssystem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arbetar du som städpersonal är antalet timmar under högsäsong 20-30 timmar per vecka. Före och efter, kan det röra sig om avsevärt färre timmar. Arbetstiden är 10-16 eller att du slutar tidigare på dagen och jobbet innebär många, korta arbetspass. På helgerna har vi som mest gäster och du bör kunna arbeta nästan alla söndagar under sommaren.
Som personal i städet ska du kunna jobba helt på egen hand och känna dig bekväm med att ta ett stort ansvar. Att du är pålitlig och noggrann är ett måste.
Vi behöver två personer som är tillgängliga hela sommaren och en person som främst kan arbeta under högsäsongen + söndagar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

För alla tjänsterna gäller att du måste ha möjlighet att lära dig arbetet under en eller flera dagar innan vi öppnar 1 juni.

Är du intresserad så skicka din intresseanmälan till info@gustafsberg.se . Skriv gärna några rader om dig själv.

Mvh
Gunnar Klasson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar