2016-02-03

Gustafsbergsdagarna 2016 ställs in

Vi har tyvärr tvingats ta beslutet att ställa in Gustafsbergsdagarna 2016. Orsaken är att Oddevold flyttat sin fotbollsturnering Oddebollen från 29-31 juli till 5-7 augusti, dvs samma helg som vi hade tänkt att arrangera Gustafsbergsdagarna.

Eftersom båda evenemangen behöver utnyttja parkeringen vid Landbadet så går det inte att arrangera Oddebollen och Gustafsbergsdagarna samtidigt. Det skulle bara skapa kaos och det är inte rätt för vare sig Oddebollens eller Gustafsbergsdagarnas publik

Oddevold har kommit långt i sina förberedelser och säger att det inte går att ändra till detta året. Vi kan heller inte ändra till en annan helg då vi bokat upp lokalerna till annat. I går hade vi ett upptaktsmöte på Bohusläns museum. Det blev istället ett beslut att ställa in arrangemanget detta året.

Det är särskilt surt att ställa in då det ju är Oddevold som skapat problemet.  //

10 kommentarer:

 1. Ja, sporten går ju före allt annat i vanlig ordning :-(
  (Hoppas det regnar)
  Ove

  SvaraRadera
 2. Återigen dålig kommunikation. Varför pratar man inte med varandra så kanske det hade kunna lösas....

  SvaraRadera
 3. Det är så man blir mållös! :-(

  Men hur i hela friden kunde IK Oddevold bara få lov att ändra sig? Hade inte Gustafsbergsstiftelsen informerat IK Oddevold om att helgen 5-7 augusti redan var bokad för Gustafsbergsdagarna? Om inte, och det var bristande information från Gustafsberg till Oddevold, så får man väl bara gilla läget och sätta sig på bänken i väntan på nästa sommar.

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt att det krockar och framför allt att Oddebollen har ändrat sina datum. Turneringen fyller tydligen 31 år i år och på hemsidan Oddebollen.se går det att läsa "Turneringen ger sedvanligt rum månadsskiftet juli/augusti" så det är väl en tolkningsfråga om datumet. Berömvärt att stiftelsen aggerar som den gör men tråkigt att det krockar som sagt och att det beror på ändrade datum är ännu tråkigare. Personligen föredrar jag Badortsdagarna alla dagar i veckan.

  SvaraRadera
 5. Mycket tråkigt! Årets höjdpunt. Besviken på Oddevold.

  SvaraRadera
 6. Tråkigt men Oddebollen är ett större och viktigare arrangemang för Uddevalla! Har dessutom funnits betydligt längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Större och funnits längre är ren fakta som är obestridlig. Men viktigare? För vem? För barn/ungdomar? Finns ju den kategorin även på Gustafsbergsdagarna. För att det är större? Blir ju konstig fördelning i så fall med om endast de som är störst ska få.
   Det är viktigt med all slags aktivitet (i princip) för gammal som ung för att få ett välmående i samhället även vad jag och du tycker om andra arrangemang.

   Radera
 7. Inte för att jag önskar det, men hoppas att det ösregnar
  M-B J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska man hoppas så när barn ska spela?? Hur tänker du MBJ??

   Radera
  2. Det var dumt skrivet! Jag har ju ett barnbarnsbarn som ska spela! Jag hade sett fram emot de där dagarna så jag kände mig besviken när de ställdes in.
   M-B J

   Radera