2015-03-04

Upptaktsmöte för morgondagens jobbmässa

I kväll var det upptaktsmöte på Restaurang Kärranäs i Benders lokaler. Patrik Bender och Ulrika Lidén hälsade välkomna och berättade om företaget som är under kraftig expansion. Benders upplåter lokalerna för jobbmässan och finns givetvis på plats under mässan för att informera om jobb hos företaget.
Det behövs en eldsjäl för att åstadkomma en mässa med flera aktörer. Eldsjälen är Arbetsförmedlingens Alisia Johansson som fått ihop ett digert program tillsammans med samverkansparterna Benders, Uddevalla kommun, Swedbank och Västra Götalandsregionen. Mässan arrangerades för första gången i fjol och blev en succé och att döma av förhandsintresset blir den större i morgon.
Det var många företagare inbjudna till kvällens evenemang och några av dem var uppe och berättade om sin verksamhet. Här är det VD:n Roger Johansson på Uddevalla Energi som pratar om generationsväxling inom företaget.
Tillväxtavdelningen på kommunen representerades bl av av Lars Hultberg.
Johan Svensson från PRIMÄR fastighetsförvaltning AB berättade engagerat om hur man arbetar med att få människor med funktionshinder att växa. Han finns också på plats på mässan i morgon.
Det var många intresserade företagare på plats för att lyssna också på Swedbank Unga Jobb och Arbetsförmedlingen Eures/Jobbsökarna.

Och som sagt det går buss fram och tillbaka till Benders fr. o. m. kl 12.15 från hållplatsen vid Bohusläns museum.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar