2014-06-24

Mats Gillberg ny VD på Uddevalla Lastbilscentral ABPRESSMEDDELANDE

Mats Gillberg har utsetts som VD för Uddevalla Lastbilcentral AB inkl. dotterbolagen Grävmaskincentralen i Uddevalla AB, Oscarssons Mark & Entreprenad AB.

Mats tillträder tjänsten den 1 augusti 2014. Mats arbetar idag som säljare/marknadsansvarig för Uddevalla LBC AB samt som VD för dotterbolaget Uddevalla Lastbilcentral Transport AB.

Mats Gillberg efterträder Johan Jansson som återgår till sin gamla arbetsgivare NCC Roads AB, där Johan kommer bli strategichef inom division asfalt, Norden. Vi tackar Johan för åren han varit hos oss och önskar honom lycka till med sitt nya arbete.

– Vi har en mycket kompetent och kunnig personal och vi fann snabbt möjligheten till en intern lösning när Johan begärt entledigande från sin tjänst, säger Roger Johansson, ordf. Mats Gillbergs viktigaste uppgift blir att tillsammans med medarbetarna på LBC fortsätta utveckla våra produkter och tjänster med hög kvalitet och service.

Mats är 44 år och har lång och gedigen erfarenhet från branschen med ett stort kontaktnät. Han har arbetat på Uddevalla Lastbilcentral AB sedan 2008 och är känd för merparten av våra kunder och övriga samarbetspartners sedan tidigare.

Uddevalla Lastbilcentral AB Uddevalla Lastbilcentral AB etablerades 1955 som en ekonomisk förening, men ombildades 2003 till ett aktiebolag. Bolaget förfogar över ca. 130 enheter och har tre helägda dotterbolag; GMC, ULC och Oscarssons. Vi finns i egna lokaler på Bräckevägen på Kuröds industriområde i Uddevalla. Våra fordon kännetecknas av den gröna färgen med den klassiska LBC-logotypen på sidorna. Läs mer om oss och vår verksamhet på: www.uddevallalbc.se.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar