2012-10-10

Det Lindebergska husbygget idag

Det hinner hända mycket under en vecka med det pågående Lindebergska husbygget på Lagerbergsgatan 33. Snart är taket på. Och hur det skall se ut när det är klart till våren ser du nedan.  //

6 kommentarer:

 1. Kul att det finns seriösa fastighetsägare som tar sitt ansvar och visar att man kan bygga i centrala Uddevalla.

  SvaraRadera
 2. Oroväckande att man släppte pyromanen men jag antar att han är satt under hårdbevakning.

  SvaraRadera
 3. Åklagaren valde igår att lägga ner förundersökningen i brist på bevis.
  Det var dock ingen "pyroman" utan en missbrukare som tagit sig in för att stjäla verktyg, när han var där och hade samlat ihop verktyg så påstod han sig ha somnat och när han vaknade så brann det i köket, enligt honom en trasa som självantänt.

  SvaraRadera
 4. Alltså det var väldigt var insatt du var i ärendet... Så han, när han sov, lyckades se en trasa som självantändes??? Det var ta mej fan det dummaste jag hört på länge. Tror du på det själv eller?

  SvaraRadera
 5. Jag har inte lagt några värderingar i inlägget ovan utan endast berättat sakligt vad som hänt enligt de papper som finns. (som förövrigt vem som helst (tex. jag eller du själv) kan ta del av iom att det är allmäna handlingar).

  Det är skitsamma vad jag eller någon annan TROR eller inte, eftersom man skall dömas på vad man VET. Och i detta fallet är det uppenbart att det inte är ställt utom allt rimligt tvivel.

  SvaraRadera