2011-08-07

En miljon besök på uddevallabloggen.se

I kväll fick uddevallabloggen.se besök nr 1 000 000 sedan räknaren installerades den 9 augusti 2007, dvs för ganska exakt fyra år sedan. 250 000 besök per år således. Vem hade trott det den gången jag mest av nyfikenhet och av en slump började att blogga.  Det gjorde jag några månader tidigare men då hade jag inte installerat en räknare. Räknaren har havererat två gånger under resans gång, men båda gångerna har jag fått igång den igen. Nu är det Bloggers räknare som är aktiv och det borgar för att den skall fungera fortsättningsvis.

Jag hade egentligen förberett ett annat inlägg i dag, men när jag fick se att räknaren stod på 1 000 000 kände jag mig tvungen att uppmärksamma det.  //

9 kommentarer:

 1. Grattis. Tack för att du är så idog och ständigt hittar något att förmedla. Att du skriver på kvällen passar mig utmärkt och det ingår numera i mina nattningrutiner att vänta på ditt dagliga inlägg. Tiden till 2 mille är nog bara 2 år?

  SvaraRadera
 2. Marie på Hunneberg2011-08-08 01:02

  Gratulerar!
  Hälsar hon som levt drygt 21900 dagar.

  SvaraRadera
 3. Grattis, Gunnar! Du ligger flera hundratusen besökare före mig, men en dag så...

  SvaraRadera
 4. Bloggen har kommit att bli den främsta kanalen för information om vad som händer i Staden och den bästa saken för att mata mitt historiska intresse.

  Tack för att du skriver många intressanta inlägg Gunnar, det är trevligt att du kan förmedla så mycket historik både på dina vandringar som är mycket bra och via den här bloggen som är mycket intressant att läsa. Jag har lärt mig mycket om vår vackra stad från dig.

  /Christian

  SvaraRadera
 5. Bosse Jevemo2011-08-08 15:17

  Grattis, Gunnar!
  Visar att du är en intressant skribent!
  //Bosse

  SvaraRadera
 6. Imponerande Gunnar! Tack för Sveriges bästa blogg. Ditt engagemang och din kunskap om staden är en stor glädje för oss Uddevallabor. Stadsvandringarna är ett stort nöje. Dina berättelser och inlägg här förgyller verkligen vardagen. Jag och många med mig tackar.

  SvaraRadera
 7. En miljon! Hur många stadsbloggar i Sverige slår det? Det är alltid en glädje att besöka din blogg. Mycket bra blandning av ämnen. Stort Grattis!

  SvaraRadera
 8. Grattis och tack för en bra blogg!

  /Uddevallare

  SvaraRadera
 9. Bredden, djupet och glädjen i din blogg lockar väldigt många. Du är fantastisk på att hitta det läsvärda. Tror många törstar efter lokalhistoria och kultur. Folk vill känna sina rötter. Jag vill tacka för många trevliga stunder vid datorn. Många dagar har Uddevallabloggen varit det bästa som hände under dagen. Du sprider glädje och kunskap. Från forntid till framtid. Tack för att du gör historien levande. Grattis!

  SvaraRadera