2009-02-14

En dag på Bredfjället


I dag kanske ni hade väntat er en rapport från Team Eriks framträdande på Kungstorget eller varför inte en rapport från Kropps damers hemma match mot Skuru i Agnebergshallen?
Nej så blev det alltså inte. I stället blev det en härlig dag på Bredfället öster om Ljungskile. Några minusgrader och strålande sol och nästan ingen vind. Kunde det vara bättre?
Först bar det i väg till gården Nya Försöket där Sportfiskeklubben Härvan håller till. Det var länge sedan vi var där men vi konstaterade raskt att det var sig likt. Och nog var det vargspår vi såg i snön strax intill. Vi var ju mitt i Bredfjällets vargrevir så chansen var stor.

Därefter besöktes utsiktstornet i närheten av Norra Fjället. Därifrån har man en vidunderlig utsikt, inte minst österut där Halleberg syns vid horisonten. Dit är det från utsiktstornet 31 kilometer och det är fantastiskt att man kan se ända dit med blotta ögat.

(Klicka på bilden och titta på Halleberg). //

1 kommentar:

  1. Om ni inte va inne i stugan kan ja jag meddela att den är nyrenoverad och jag rekomenderar varmt att hyra den. Härvan har en egen hemsida bara attt googla.

    SvaraRadera