2007-09-18

"It's nice with...kvällssol!"


"It's nice with ...kvällssol!" De för oss bevingade orden fällde vår engelskfödda vän för många år sedan. Och i kväll var det verkligen "nice with kvällssol" när vi gick längs Strandpromenaden.

Ute i vattnet vid Bodele stod en fiskare. Ja vi såg förresten en till senare. Nu var det ganska länge sedan vi gick där. Berlinresa och annat har kommit i vägen

Och som vanligt var det väldigt mycket folk i rörelse. Jag tror att varenda Uddevallabo vid det här laget har gått på bryggan längs berget vid Hästepallarne.


På en sten i vattnet utanför Konditori Snäckan stod den här ålekråkan och funderade över livet. Och inte var den minsta rädd för alla mänskliga oljud i närheten.
Och så har den här skylten kommit upp. Nu är det alltså fotgängarna som bestämmer på bryggan. Det har ju varit några insändare i Bohusläningen i sommar om att man helst borde förbjuda cykelåkandet på Strandpromenaden. Det hoppas jag aldrig blir verklighet. Behovet av en trafiksäker miljö för cyklisterna förbi Hästapallarne är flerårigt och äntligen har vi fått det.
Så nu hoppas jag verkligen att cyklister och fotgängare skall samsas på bryggan.//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar