2024-01-27

Bengt Fröberg och Bengt Karlsson, men vilka är de andra?

Insänt av Hans Karlsson

Hej Gunnar
Skickar ett gammalt foto på ett gäng grabbar, där min far är med Bengt Karlsson. Han är främre raden längst till höger och han som sitter bredvid honom är Bengt Fröberg som var polis i Uddevalla. Dom andra har jag ingen aning om vilka dom är. Det skulle vara roligt och få reda på vilka dom andra är.

Hälsningar
Hans Karlsson son till Bengt Karlsson.
Uppväxt på Hallavägen

Jag känner också igen Bengt Karlsson och Bengt Fröberg. Bengt Karlsson med familj bodde i samma hus som min familj på Hallavägen 14. Bengt Fröberg hade jag en del att göra med i min tjänst på I 17. Han var polisens kontaktperson med regementet. Bengt Fröberg var född 1934 och gick bort 2011.

Men känner du igen några av de andra?   ///

4 kommentarer:

 1. Stå.v. Stig Rahm. Bengt Hansson. Lars-Erik Larsson. Sittande hö. Bengt Karlsson. Bengt Fröberg. Okä. Okä. Ivar Jakobsson. 1943.

  SvaraRadera
 2. Erik Olsson2024-01-28 20:09

  Efter pensioneringen var Bengt Fröberg i flera år uppskattad funktionär, eller som vi ibland säger, "arrangemangsgubbe" i Kroppskultur.

  SvaraRadera
 3. Erik Olsson2024-01-28 23:49

  Mitt minne av Bengt Fröberg: efter pensioneringen var han i flera år en uppskattad funktionär i Kroppskulturs arrangemangsgrupp.

  SvaraRadera
 4. Efter pensioneringen var Bengt Fröberg i flera år en uppskattad funktionär och kompis i Kroppskulturs arrangemangsgrupp. mvh_Erik O.

  SvaraRadera