2021-07-05

SANSSOUCI STAR ligger för ankar på redden

I morse kom den här jakten (den vita båten) in i Byfjorden och ligger nu för ankar ute på redden. Jag talade med ett par passagerare då de gick iland på Gustafsberg och de berättade att båten har en dansk ägare och att de själva skulle vara ute med den under en vecka. Den skall ligga kvar över natten och segla vidare i morgon.

På Google (translation) hittar jag dessa uppgifter:

SANSSOUCI STAR är en 53 meter motorbåt byggd på det tyska Husumer Schiffswerft-varvet.  Hon lanserades på en längd av 37 meter sedan dess har hon förlängts två gånger.


SANSSOUCI STAR rymmer 12 gäster i sju hytter.  Master-sviten på övre däck har en king size-säng, eget vardagsrum och ett välutrustat badrum.  Det finns två VIP-dubbelhytter på huvuddäcket, två dubbelhytter och två tvillingar på nedre däcket.  Alla stugor har eget badrum.


 Interiören har en traditionell och klassisk stil.  På huvuddäcket finns en rymlig salong som inkluderar en traditionell bar och en matsal med två stora bord som rymmer upp till 18 gäster.


 Det finns gott om yttre utrymme för underhållning och avkoppling.  Mot akterdelen av det övre bryggdäcket finns ett täckt gymområde, sedan längre bakom en öppen sittgrupp, förvaring för huvudanbudet och hydraulkranen.  På huvuddäcket akterut finns en privat och sluten sittgrupp med ett stort cirkulärt teakbord som rymmer 10 gäster. //

1 kommentar:

  1. https://www.yachtcharterfleet.com/luxury-charter-yacht-23713/sanssouci-star.htm

    SvaraRadera