2017-11-01

Samtliga Uddevallahems lägenheter på Rudan uthyrda

Pressmeddelande. 

Samtliga lägenheter gick åt direkt när Uddevallahem öppnade kön till 47 nya bostäder i kvarteret Rudan på Tureborg.

-Vi är givetvis oerhört nöjda. Det känns riktigt bra att Uddevallahem kan erbjuda de här lägenheterna med inflyttning redan till sommaren nu när efterfrågan är så här stor, säger vd Thomas Aebeloe.

På Rudan har Uddevallahem valt att satsa på ytmässigt lite mindre lägenheter. Ungefär en tredjedel av husets 47 lägenheter är ettor, medan resten är kvadratsmarta tvåor.

Ett lyckat koncept, visade det sig snabbt när lägenheterna släpptes. På bara en halvtimma hade Uddevallahem tagit emot betydligt fler intresseanmälningar än det finns lägenheter i huset.

13 lägenheter gick redan i ett första släpp två veckor tidigare, som var exklusivt för de personer som redan bor hos Uddevallahem.

-Det var ett sätt för oss att premiera våra egna hyresgäster. Dessutom såg vi det som ett bra sätt att skapa lediga lägenheter i vårt befintliga bestånd, vilket är till glädje för alla som står i vår bostadskö, säger Thomas Aebeloe.

Redan nästa år släpper Uddevallahem ytterligare drygt 100 nyproducerade hyreslägenheter.  Då handlar det om kvarteren Eol och Sundberg, som båda erbjuder attraktiva centrumlägen.

-Det är moderna, fina, lägenheter i utmärkta lägen, så vi är fulla av tillförsikt här också. Det är redan många hundra som följer Eol och Sundberg via våra nyhetsbrev, säger Thomas Aebeloe.

Inflyttningen på Rudan är planerad till 1 juni 2018.

För mer information, kontakta

Thomas Aebeloe, vd Uddevallahem, 0730-58 48 74.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar