2017-06-21

Extremt svårframkomligt i centrum

I och med att rondellarbetena i korsningen Kungsgatan - Östergatan började i måndags så är det extremt svårframkomligt i centrum. I alla fall om man skall från norr till söder eller tvärtom. Det bildas stundtals långa köer på Västerlånggatan, Göteborgsvägen och Lagerbergsgatan. Rondellen vid Willys är en knutpunkt där väldigt mycket trafik måste passera. Det blir därför köer in mot rondellen.

Träbron på bilden är fortfarande avstängd för reparation men skall vara klar att öppnas den 1 juli. De flesta bilarna som kör i nord-sydlig riktning använder sig av Västerbron. Österbron är inte avstängd men det är alltså Östergatan. Man kan med lite försiktighet hitta fram till Österbron genom att använda Trädgårdsgatan respektive Torggatan. Jag såg idag att det var bilar som gjorde det.  //

4 kommentarer:

 1. Det är oansvarigt att stänga av vid Agneberg innan träbron är färdig!! Vilket stolpskott är ansvarigt???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utveckla gärna hur du tänker . Hur hjälper det situationen vid Agneberg

   Radera
  2. Man kunde köra över träbron och ta till vänster förbi torget....

   Radera
 2. Borde bygga bort utfarten från Willys o parkeringarna så nära rondellen. Så slipper man väva trafiken så nära willys rondellen stoppar upp som en propp. Bygg ny utfart mot museet riverside istället o där bygga en rondell så trafiken flyter bättre.

  SvaraRadera