2016-12-20

Galapremiär för "HUNDRAETTÅRINGEN som smet från notan och försvann"

O
Ikväll var det galapremiär för uppföljaren av "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Galapremiären ägde rum på HEBE-teatern i Trollhättan inför en fullsatt lokal. Jag var inbjuden för att en av scenerna spelades in i Skolhuset på Gustafsberg.
En iPhonebild från för långt håll.

Före filmen berättade skådespelaren Robert Gustafsson och regissörerna Måns Herngren och Felix Herngren berättade om inspelningarna som ägde rum i Västra Götaland (på flera ställen i Uddevalla) och utomlands, bl a i Ungern.
Så här såg det ut i Skolhuset på Gustafsberg den 13 juni i år. Inspelningsteknikerna höll till i trapphuset medan själva scenen i ett angränsande rum. I filmen får vi se två av filmens rollfigurer. Hon är patient och han är psykoterapeut. De höll på hela dagen med samma scen, som i filmen blev högst några minuter. Under den här inspelningsdagen var det Måns Herngren som regisserade.

Vad jag tyckte om filmen? Ja, har du sett Hundraåringen så rekommenderar jag absolut att du ser Hundraettåringen. Den fortsätter i samma stil och utlöste många skratt. Sverigepremiär blir det på Juldagen.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar