2016-09-28

VARDAGSRUMMET I FOLKETS HUS

Hösten har kommit till VARDAGSRUMMET i Uddevalla Folkets Hus.

Programmet är omväxlande, spännande och roligt. Jag tycker vi lyckats bra med mixen av lokala och gästartister. Ångmaskinen ser vi nästan som ett husband, de dyker upp nu och då och de har spännande gästartister. Vilken lycka att ha ett sådant band i Uddevalla att samarbeta med – Varje kväll i Vardagsrummet är unik. Det finns bara 60 platser så det gäller att vara snabb och skaffa biljett.
Först ut torsdag 29 september är SJÖMILASjömila består huvudsakligen Ulf MichalErica Larsson och Magnus Sjöqvist. Soft svensk vispop när den är som bäst. De framför låtar från sitt senaste album "Två Vänner"


Torsdag 20 oktober QUINNOVÄSENDe sex medlemmarna i gruppen Quinnoväsen har känt varandra i ca 10 år. Gemensam nämnare är Visans Vänner i Uddevalla och Göteborg. De sjunger också enskilt och alla är vana vistolkare så texten i visorna är mycket viktig. Repertoaren består både av den klassiska visrepertoaren och nyare visor, också sådana som medlemmarna skrivit själva. Utmärkande för gruppens framträdande är deras variation av instrument med gitarr, ukulele, bas, nyckelharpa och flöjt, mycket rytm och en tät stämsång, som lyfter många visor till en ny dimension.

Torsdag 24 november STAFFAN HELLSTRANDKompad av Uddevallabandet  ÅNGMASKINEN  äntrar Staffan Hellstrand scenen. Ny musik från senaste Blod & tårar varvas med gamla godingar.

Torsdag 8 december Jack Vreeswijk och ÅngmaskinenVi avslutar säsongen som vi startade! Två kvällar i april fanns Jack och Ångmaskinen på plats för magiskt omtalade spelningar. Jack är den som helt utan att veta om det gett Vardagsrummet sitt namn. Vi ser fram emot en ny magisk upplevelse. 

Alla kvällar startar klockan 18.00 med ett litet "förspel" därefter är det mingel och möjlighet att träffa folk. 19.00 startar konserten. 

Biljetter bokas på 0761 25 13 52. Kostnad 150 kr  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar