2016-03-16

Nya och gamla skyltar på Strandpromenaden

Till sommaren fyller Strandpromenaden 10 år. Och för en vecka sedan kunde vi se hur det skruvades upp nya skyltar som ersatte de trasiga vid "Damernas" badplats. Det var välbehövligt då det länge klagats på de trasiga skyltar som satt där förut. På skyltarna står alla namn på företag, organisationer och privatpersoner som skänkte pengar till byggandet av Strandpromenaden.
Hoppas de nya skyltarna var de första som byttes då det finns flera som med tidens tand blivit riktigt sjangserade. Den här skylten sitter på träbryggan längs berget och skall berätta för betraktaren vilka främmande besök som Byfjorden haft genom åren.
Så här såg skylten ut då den var ny (jag vet var alla förlagor till Strandpromenadens skyltar finns om man vill beställa nya).
Den här vid Bodele är inte läsbar längre.
Och här är den i nyskick.
På den stora anslagstavlan på Gustafsberg ser det ut så här idag.
Och så här kommer den att se ut då den är utbytt till 10-års jubileet i augusti. För det blir väl ett jubileum? Har inget hört om det ännu!  //

3 kommentarer:

 1. Bra initiativ!
  Nya skyltar, med syrafasta beslag och stolpar. Eller?
  Men kommunen behöver nog kanske hjälpas igång när det gäller jubileet.
  Nu är det gjort.
  Ove

  SvaraRadera
 2. Skandal. Det finaste vi har i stan bryr man sig inte om... Fixa nya skyltar nu!

  SvaraRadera
 3. Staden förslummas sakta men säkert mens optimister kommunanställda riktar sina blickar genom en tomrulle hushållspapper och planerar stort pengadräll på torgsmyckning och den gamla fylleparken. Allt för att förgylla för innevånarna runt torget mens utsocknes med turister får en helt annan sida av saken om dom inte hittar till den gamla badorten,,,,,,,,,,,,

  SvaraRadera