2009-08-28

Lyckad säsong för Gustafsbergs Badrestaurang


Krögarparet Anna och Urban NielangerGustafsbergs Badrestaurang är mycket nöjda med sommarsäsongen. Sommarens husmanslunch har varit en succé och lockat den stora matpubliken. Och det kan jag stryka under på, då jag har ätit min lunch där så gott som varje dag under sommaren.
Utöver husmanslunchen har resturangen i sommar haft fem studentbaler, bröllopsmiddagar varje lördag och söndagsmiddag. Ibland har de haft bröllopsmiddagar både i badrestaurangen och i Societetshuset samtidigt. För att inte tala om den gången de samtidigt hade en stor studentbal och en bröllopsmiddag i Societeten på en gång. Trubadurkvällar och ett par danskvällar har det också bjudits på.
Idag var det sista dagen med husmanslunch för den här säsongen men restaurangen fortsätter med söndagsmiddag under hela september. Bokningar och beställningar fortsätter resturangen att ta emot och innan man vet ordet av blir det dags för tre veckors julbord.
Men som sagt Anna och Urban är fortsättningsvis på plats och hälsar hågade kunder välkomna! Och till sist måste jag förstås tacka krögarparet för ett mycket gott samarbete! //

1 kommentar:

 1. Bara att gratulera !

  Var där ngr ggr i somras och han har fått in rätt rätt :-)

  Men jag kan tycka att dukningen med dessa långbord är o-mysig. Man måste få en en "mysighetskänsla" i alla fall i ngn del av denna gigantiska matsal.

  Kanske avdela rummet med lite växter eller skärmar som samtidigt kanske visar Gustavsbergs historia.

  Bra mat, men det behöver bli intimare speciellt när det är så högt i tak.

  Man skulle kunna ta ett koncept man INTE har Uddevalla och det är att ha en liten barndel där ivriga barn får gå när de ätit klart.

  SvaraRadera