2009-07-22

Klorläckage från Landbadet


"Gå ej i pölarna pga klorläckage!! Gå till höger!"

I dag var det ett utsläpp av klor på Strandpromenaden bakom Landbadets maskinhall.
Jag såg det inte själv utan hörde bara talas om det. När jag cyklade hem vid 17.30-tiden var det fortfarande en avspärrning men inga synliga pölar med klor. Då såg det ut som på dessa bilder.
Det har tydligen varit lite problem med tillsättningen av klor i sommar.
En måndag för några veckor sedan blev jag uppringd av en kvinna som hade rest sex mil dagen innan för att bada på Landbadet. Hon berättade att det då stod en skylt med texten att det var avstängt pga för hög klorhalt.
Kvinnan som ringde trodde att det var Gustafsbergsstiftelsens bad och ville nu veta om det gick att bada denna dagen. Jag kan tillägga att jag var vid Landbadet den aktuella dagen och där var fullt med folk som badade, så det kan inte varit så lång stund som det varit avstängt. //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar