2022-03-31

Pension och nytt telefonnummer

Idag gjorde jag min sista arbetsdag som förvaltande direktör för Gustafsbergsstiftelsen. Det betyder pension efter 59 yrkesverksamma år. Jag sitter också i ett flertal styrelser och de flesta av de uppdragen tänker jag avsluta.

Jag tror inte att jag skall få några sysselsättningsproblem. Bl a skall jag tillbringa tid i arkivet med att grotta ner mig i stiftelsens 250-åriga historia. Spännande! Och troligen kommer jag att skriva något Gustafsberg.

Fr o m nu har jag ett nytt telefonnummer 070-915 45 25. Det gamla numret tas över av min efterträdare. Min e-postadress blir i fortsättningen bara gunnar.klasson@gmail.com .  Och javisst kommer vi att bo kvar på Gustafsberg.  //

5 kommentarer:

 1. Jag lyfter på hatten.
  Kul att läsa att du fortsatt kommer att leverera.
  Niklas Krantz

  SvaraRadera
 2. Önskar Dig Lycka till:)
  Vänligen Roland L

  SvaraRadera
 3. Ett gott dagsverke! 👌🏾- men Uddevallabloggen får du inte lägga ned...! // Erik O

  SvaraRadera
 4. Grattis Gunnar🌿 njut av det nya livet 😊✨

  SvaraRadera