2021-09-26

Slutbadat - eller?

Här var det avstängt upptäckte jag på söndagspromenaden. Frågan är varför? Jag kunde inte upptäcka några skador på konstruktionerna. Men någon av Uddevallabloggens läsare kanske vet varför det ser ut som det gör?  //

4 kommentarer:

 1. Lars Barkman2021-09-26 21:47

  Kan det vara något i bottenförhållandena som gör att det utgör risk att bada där?

  Mvh
  Lars

  SvaraRadera
 2. Det ser väldigt amatörmässigt ut. Jag undrar om det är de som ansvarar för hopptornet som har satt upp avspärrningen. Liknar mer ett skämt tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Jo jag såg att stegen upp ur vattnet saknas. Alltså den som gör att du kan ta dig upp till trappan. Det betyder att den som hoppar i får mycket svårt att ta sig upp. Varför den är borta vet jag inte. Vandaler eller att den ska repareras kanske?

  SvaraRadera
 4. Tråkigt om det inte är något fel på konstruktionen d.v.s. Hopptornet används ju som utsiktsplats även på vintern. Då hade man kunnat spärra av längre ut så man inte trillar i vattnet. Strandpromenaden är ju något som lockar besökare till vår lilla stad. Staden som har mycket potential som går outnyttjad många gånger.

  SvaraRadera