2021-04-01

Inget aprilskämt

Foto Alexander Hansson

Idag på 1 april gällde det att inte låta sig luras. Så när jag fick ett sms från Alexander att det var en fasantupp i trädgården till Herrgården på Gustafsberg svarade jag: "April april". Men det skulle jag inte gjort för strax kom ovanstående bild med en livs levande fasantupp vid fågelbordet i Herrgårdens trädgård.

Ingen jag pratade med idag har nånsin sett en fasantupp på Gustafsberg, men nu vet vi att det finns.  //

3 kommentarer:

 1. Riktigt roligt!
  Fasanen kanske är på väg tillbaka, minns att på 60-70 talet såg och hörde man dom ibland.
  Nedåt Kode ut mot Rörtången har jag sett flera på senare år.

  SvaraRadera
 2. Han hälsade på oss i kvällningen på Lindesnäs också.

  SvaraRadera
 3. Såg en på Mollön senast igår. Trevligt att se.

  SvaraRadera