2019-04-03

Här skall det byggas badhus

 Så här ser det ut idag där det nya badhuset skall byggas. Full fart på olika ledningsarbeten således. Men det kommer att dröja innan man börjar riva det nuvarande badhuset. Sommaren 2020 är det sagt. Men då måste först det tillfälliga badhuset på Sörvik vara byggt. Det nya badhuset skall ju byggas på samma plats som det nuvarande och under byggtiden skall det således finnas ett tillfälligt badhus.

Innan beslutet om var det nya badhuset skall ligga satte den dåvarande politiska majoriteten S+V+MP upp den här skylten. Senare anslöt sig Uddevallapartiet till förslaget och det var det som avgjorde hela frågan.  //

6 kommentarer:

 1. Bedrövligt handlat! Om badhuset tvunget skall vara på samma plats som det gamla, så hade det nya kunnat byggas bredvid det gamla, plats finns, så hade kommunen sparat de 30-50 miljoner det provisoriska bygget skall kosta enligt uppgift. Om den kalkylen håller?

  SvaraRadera
 2. Jag håller med föregånde talare - badhusfrågan har vi hört om i decennier nu.
  Vi får hoppas att det blir ett fantastisk bra bygge, oavsett kostnad.
  Marie

  SvaraRadera
 3. Är knappast meningen överhuvudtaget att kommuner ska äga badhus , elbolag eller nöjesparker . Kommunen har satt ett maxtak på 500 miljoner . Känns lite som rent slöseri ! Då kan man hellre åka till någon grannkommun och bada . Hur skulle det vara om man satsade på den allmänna tryggheten / säkerheten i första hand ? . Te.x fixa med papperskorger på cykelvägen mot torp , mer parkbänkar i kommunen , städa upp på lövåsberget eller te.x städa upp allt skräp i naturen . Är verkligen emot ett nytt badhus !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. o där finns det plats o simma & träna för oss... tala om o leva i ankdamm :D men håller med övr bygg framför befintligt badhus o riv idrottshallen sp slipper vi tillfälliga lösningar!

   Radera
 4. Jag hoppas att inträdet blir riktigt högt, då ser man inte röken av skäggiga barn, vattenbajsare eller kvinnor i heldräkt.
  Jag betalar gladeligen 200:- i inträde, för en fräsch badstund.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle gärna betala för att slippa simma i ditt smutsbruna vatten!

  SvaraRadera