2018-05-19

En hälsning från Japan

Just nu är en delegation från Uddevalla på vänortsbesök i Japan. Kommunala politiker och tjänstemän besöker Uddevallas Japanska vänort Okazaki. Med på resan är också Uddevalla Kammarkör som gjort flera framträdanden både i Okazaki och Tokyo. Kammarkörens resa är delvis sponsrad av Herman Zetterbergs stiftelse.

Ingela Haglund som skickat bilderna skriver:

Hej Gunnar,
Här kommer en hälsning från oss här i Japan. Första delen av resan, Tokyo, är avklarad med sightseeing och en jättefin konsert tillsammans med Scatola di Voce. Igår anlände vi till Okazaki tillsammans med Vänortsmedlemmarna. Idag har varit så intensivt med ceremoni i Stadshuset där vår Gina 50-årspresent, en glas skulptur avtäcktes. Efter en ceremoni gjorde vi en rundtur till intressanta platser och dagen avslutades med fin middag hos borgmästaren. Nu väntar två dagar med konserter på ett äldreboende tillsammans med en lokal flickkör och The Summerstick Festival. Sen åker vi hem på måndag igen. Allt är såå lyckat!
Många hälsningar från Ingela o Kurt

 En arkitektur för Uddevalla?
 Från vänster Stellan Hedendahl, Carin Ramneskär, Peter Larsson, Birgitta Brodén och Ingela Haglund Hansson.

 Kurt Hansson och Ingela Haglund Hansson.
Vänortsmöte.
Från dagens Japankonsert

2 kommentarer:

  1. Ett enormt slöseri som inte ger oss medborgare någonting tillbaka

    SvaraRadera
  2. Avundsjuk? Bara lugn. Om du försöker att skaffa lite positiv livssyn så kan du säkert få följa med nästa gång😐-- och därmed känna stolthet över att få sprida PR om vår fina stad Uddevalla.
    Erik O Ua

    SvaraRadera