2017-10-20

Se Peter Angvarssons utställning på Galleri Vitt Brus

Missa inte konstutställningen på Galleri Vitt Brus, Uddevalla stadsbibliotek. Det är Peter Angvarsson som ställer ut och utställningen bär namnet "Konst i Naturen Mark II". Peter har med kamerans hjälp valt motiv som är skapade av naturen. Bilden ovan är från Ramsvikslandet.

Från stadsbibliotekets hemsida:

"- För mig är det inte viktigt att du som tittar på mina bilder förstår och ser exakt vad varje bild föreställer. Det betyder mer om din egen fantasi och dina referenser ger dig associationer och känslor när du ser bilderna. Jag tycker mycket om att leta efter figurer i till exempel is. Andra döda ting som fascinerar mig är klippor och stenar, säger Peter Angvarsson.

Peter föddes 1962, växte upp i Halland och är sedan 1989 bosatt i Uddevalla. Han arbetar inom IT-området på GKN Aerospace i Trollhättan och fotografering är hans stora fritidsintresse. Peter köpte sin första systemkamera vid sjutton års ålder. Det var först efter avslutade högskolestudier till civilingenjör, tio år senare, som fotointresset tog ordentlig fart.

2001 erhöll Peter ”Kodaks och Naturfotografernas Stipendium”.

Han har varit publicerad i ett flertal tidskrifter, gjort två böcker, haft utställningar samt vunnit priser i fototävlingar."
Utställningen pågår 6 oktober-11 november.

Öppettider galleri Vitt brus:
måndag-torsdag 08.30-19.00
fredag 08.30-18.00
lördag 10.00-14.00

Peters hemsida pangfoto.se    //

1 kommentar: