2017-10-24

ABF Fotoklubb presenterar Uddevallaalmanacka för år 2018

Ja nu är den här. 2018 års almanacka är den 31:a i följd. Intresset för äldre Uddevallabilder har ökat år för varje år. Även Uddevallas yngre medborgare visar intresse för hur det såg ut i Uddevalla förr i tiden.

Bidragen till 2018 års almanacka kommer från: Kalle Lidell, Göran Thornqvist, Thore Löfqvist, Janne Dahl samt Lars-Olof Jakobsson.

Almanackan finns att köpa på Bohusläns museum, Hallmans Bokhandel och på ABF Fotoklubb såklart.  //

2 kommentarer:

  1. Jag brukar köpa min på Ica på Edingsvägen av dem som säljer lotter där😀

    SvaraRadera
  2. Åke Hansson2017-10-27 18:34

    Almanackan är den perfekta julklappen till min syskon (som normalt jag inte ger julklappar). Priset är rätt (80:-), den intresserar även mina syskon som är från Uddevalla och den går lätt att kuvertera och posta.

    SvaraRadera