2015-09-30

Rättelse om trippelmordet - Äldre brodern fortsatt frihetsberövad

Expressen gick ut med besked att samtliga misstänkta i trippelmordsrättegången hade släppts av tingsrätten. Bohusläningen skriver dock att den äldre brodern fortsatt är frihetsberövad vilket sannolikt betyder att han kommer att dömas för morden.  //

4 kommentarer:

 1. "Bohusläningen skriver dock att den äldre brodern fortsatt är frihetsberövad vilket sannolikt betyder att han kommer att dömas för morden."

  Nej det är inte "sannolikt", däremot föreligger det en viss risk att det blir så.

  Så här skriver man på direktrapporteringen på P4 Väst http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=6266606

  ""Den äldre brodern är fortsatt frihetsberövad och där går det inte att dra någon slutsats om han kommer dömas för morden, enligt den äldre broderns försvarsadvokat.""

  Just nu sitter han alltså frihetsberövad pga att han avtjänar ett pågående fängelsestraff avseende pengatvätt som han dömdes till i somras, men om det straffet upphör innan domen i trippelmordet meddelas så ska han omedelbart omhäktas igen, i väntan på domen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och anledningen till att han isåfall omhäktas kan också vara att han kan bli dömd till fängelse för något av de andra brotten som han är misstänkt för.

   Radera
  2. Ja, det finns många parametrar i detta målet. Frågan är väl om man alls kommer att kunna binda någon för morden? Hur som helst så uppskattar jag mycket Victor Jensens rapportering vare sig det gäller trippelmordet, SAAB ellervad som helst. En mycket skicklig och saklig reporter!!

   Radera
 2. När sköts så många i stan sist Gunnar? Gyldenlöwefejden?

  SvaraRadera