2015-05-08

Världspremiär för en ny Uddevallaguide

Idag, på Tillväxtavdelningens inspirationsdag, presenterades den nya Uddevallaguiden. Det är Tillväxtavdelningens Sophie Carling som är idégivare och projektledare för Uddevallaguiden. Under ett par månader och en hel del hemlighetsmakeri har hon, Elisabeth Corsander på Bohusläns museum och undertecknad jobbat med guiden som är såpass klar att den nu kan premiärvisas.

Har du en smartphone kan du gratis ladda ned appen ONSPOTSTORY i din smartphone. Den finns att ladda ned både för iPhone och Android-telefoner. I skrivande stund finns 95 guideobjekt i appen och det kommer att bli fler.

Befinner du dig i Uddevalla och har mobilens gps-funktion aktiverad visas alltid de närmaste guide-objekten då du öppnar appen. (Jag har konstaterat att om man öppnar appen och väljer ett guideobjekt som ligger långt bort så kastas man ibland ut. I sådana fall är webben säkrare.)
Och du måste förstås inte ha en smartphone för att kunna ta del av guiden. Gå in på onspotstory.com eller direkt på länken till Uddevallaguiden http://www.onspotstory.com/sv/audioguide/sv/1191/Uddevalla så kan du sitta hemma vid datorn varsomhelst i världen och se och lyssna.

Projektledare Sophie Carling, Tillväxtavdelningen
Innehållsgivare Sophie Carling, Elisabeth Corsander och Gunnar Klasson
Röster Gunnar Klasson och Sophie Carling

Hjälp oss genom att tipsa om fler intressanta guideobjekt. Mejla till gunnar.klasson@gmail.com

Mycket nöje!  //

2 kommentarer: