2023-05-07

Klass 7 A Ramnerödsskolan 1978

Insänt av Jonas Hvarfner

Gick du i klass 7 A på Ramnerödsskolan 1978 och hade Kerstin Hvarfner som lärare? Eller känner du någon av dem som gick där. Kerstins son Jonas Hvarfner har skickat mig en del av hennes bilder. Här kommer den första som är 45 år gammal.   ///

6 kommentarer:

 1. Mikael Larsson2023-05-07 22:38

  Hej, jag gick i en annan klass i samma årskull 7e. Jag hade dock Kerstin Hvarfner i historia, som jag uppfattade det så var hon väldigt bra på att undervisa. Mitt eget historieintresse har mycket att tacka Kerstin för. : ) Micke

  SvaraRadera
 2. Jag gick i 7c, hade inte Kerstin, men däremot Roland i matte. Kommer ihåg alla med glädje ❣

  SvaraRadera
 3. Jag hade Kerstin som lärare, början av 90-talet.

  SvaraRadera
 4. Hej jag gick i 7E tillsammans med Mikael Larsson bland andra. Hade Kerstin i historia och Erland Rengmyr i teknik.
  Många kända ansikten på bilden från 7A.

  Ha det gott, Tony Dauksz

  SvaraRadera
 5. Ser min bror på klassbilden, Dan Johansson som tyvärr gick bort 2017.

  SvaraRadera
 6. Jag gick i 7 f och känner igen många

  SvaraRadera