2022-04-17

Påskgubbar och påskkärringar på Hallavägen

Den här bilden såg jag på Gunvor Jakobssons Facebookssida. Jag har den själv även om jag inte hittade den för tillfället. Fotograf tror jag var Gunnar Agnholm? Vi var många efterkrigsbarn på Halla-Stenbacken, vilket var en fördel för oss som inte hade syskon. Det fanns alltid någon att leka med.

Det som var nytt för mig att Gunvor hade namnen på oss allihop. Efternamnen har jag försökt komma ihåg och har lagt till:

Från vänster Gunvor Lindh, Anita Flink, Birgitta Martinsson, Rosemari Ljungström, Gunnar Klasson, Mona Flink, Hasse Ljungström, Gittan Flink, Rune (?), Sture Agnholm, Ralf Ljungström, Bjarne Rehnbergoch Kristina (?). Rune och Kristina gick jag alltså bet på. Någon som kan hjälpa mig?  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar