2022-04-20

Åtta miljoner klick nåddes på 15-årsdagen

Nu har Uddevallabloggen nått åtta miljoner klick sedan den 21 april 2007. Och det skedde nästan exakt på 15-årsdagen. 

Att jag alls började blogga med berodde på att jag hade ett Google-konto och upptäckte att i den familjen fanns bloggverktyget Blogger som jag använt sedan dess. Men framförallt var det krisen inom vården och debatten om Uddevalla sjukhus vara eller inte vara. Det var så det började och den debatten pågår fortfarande. Klicka på  Ulf Greens powerpointbilder om NU-sjukvården här på Uddevallabloggen (uppe till höger) så får du se.

Bloggen har sedan utvecklats men fortfarande gäller att den skall spegla stort och smått från Uddevallas horisont.

Jag har fått frågan om jag kommer att lägga ner bloggen nu när jag har gått i pension? Nej tvärtom! Jag ser större möjligheter att informera om vad som sker i vår kommun.

Och du är välkommen att publicera dig på Uddevallabloggen. Min mejladress är gunnar.klasson@gmail.com //

1 kommentar: