2020-09-21

Ibland blir det fel Gustafsberg!

Härom dagen fick jag det här mejlet:
Rsk nummer
Hej jag har en spolknapp som gått sönder efter fyra månader, och jag behöver ett rsk nummer. Jag kan bara ge er dessa bilder, hoppas att ni kan hjälpa mig med detta.
Med vänlig hälsning,
Håkan J

Detta är bara ett exempel av flera där man tar fel på Gustafsberg och Gustavsberg. Frågor om reservdelar till toalettstolar har jag fått förut. Frågan skulle givetvis ha ställts till Gustavsbergs Porslinsfabrik.  //

2 kommentarer:

  1. Du får ta arvode från toatiilverkaren. Konsuarvode👍👍👍🤣🤣

    SvaraRadera
  2. Vill passa på att hylla Gustavsberg (och även Mora/FM Mattsson som också är lite i branschen) då de snabbt och glatt svarar på liknande mail när man har frågor om reservdelar och lagning av gamla toalettstolar och blandare. Så skall bra företag fungera mot slutkund!

    SvaraRadera