2020-08-12

En kulturell födelsedag

Jag föddes den 12 augusti 1945 kl 07.00. Min mor sa alltid att för att jag föddes så tidigt har jag också varit morgonpigg. Och så har jag alltid hört att när man blir äldre så behöver man mindre sömn. Jag tycker tvärtemot att jag hellre sover längre när jag nu uppnått en aktningsvärd ålder.

Hur som helst så tog hustrun och jag bilen till Tjurpannans naturreservat i Grebbestad där ingen av oss hade varit tidigare. Det blev en härlig dag. På vägen upp stannade vi vid rastplatsen vid Tanums världsarv där man ser ut över större delen av världsarvsområdet Rastplatsen är otroligt fin.

Efter ett par timmar ute på Tjurpannan besökte vi Greby gravfält och den spännande stenlabyrinten vid Ulmekärr.

Och nu ikväll strular tekniken men klicka på play så tror jag att ni kan se filmerna.  //

1 kommentar: