2018-10-27

Sven Hergens död

I dag nåddes jag av det tråkiga beskedet att Svens Hergens är död. Han somnade in den 21 oktober efter en tids sjukdom. Vi har mejlat varandra en hel del genom åren. Hans signatur var alltid Sven under korkeken eller någon variant på den men under korkeken var alltid med. Trots att vi inte hade så mycket annan kontakt genom åren så har jag väldigt ofta tänkt på Sven.

- Jag kan inte gå och lägga mig förrän du har lagt ut ett blogginlägg, sa han till mig för flera år sedan och de orden har ringt i mina öron och tvingat mig till datorn trots att jag ibland varit dödstrött. Det har gjort att jag inte missat mer än någon handfull blogginlägg genom åren. Och har jag gjort det så har Sven hört av sig och undrat om det hänt mig något.

Sven var en gladlynt, idérik och påhittig person som var mycket aktiv i Ljungskile Hembygdsförening så göteborgare han var.

Sven var född den 28 oktober 1939 och skulle således ha fyllt 79 år i morgon.

Vila i frid Sven!  //

1 kommentar:

  1. Vad tragiskt. Sven som betydde något för hela ljungskile och även mig själv😢 vila i fred Sven

    SvaraRadera