2018-10-28

Hur hamnade skottkärran där?

 Den här skottkärran har väckt berättigad uppmärksamhet de senaste dagarna. Hur i allsin dar har den hamnat där är funderingarna? Långt ut från land dit man normalt inte går. Har någon kört den dit eller har den kanske flutit dit vid högvatten? Frågan är hittills obesvarad.
Det är alltså strax utanför Bodeleåns utlopp.
Samma plats plats 1891. Sörkullen i bildens vänstra kant.  //

1 kommentar:

  1. Hej Ingemar .B här även kallad surfgubben. Jag var ute och vindsurfade utan för sörkullen i torsdags .Då såg jag något som såg ut som släpkärra i vattnet .Hoppade av min bräda och fick då se att det var en skottkärra som flöt med hjälp av däcket. Jag vände den och drog in den till land. Tanken var att ta upp den men jag fick tidsbrist så det fick vara. Men var den kom ifrån vet jag inte. Det var ju hårda nordliga vindar på förmiddagen.

    SvaraRadera