2018-06-29

Kajsa Magnusson i klassrummet

 Till slut hittade jag dessa två bilder på Kajsa Magnusson som jag hade i tyska på läroverket. Detta måste vara runt 1960-61. Kajsa var ganska ung och vår pojkklass var nog inte lätta att hantera. I själva verket var vi så busiga att vi fick flytta från Kålgårdsbergsskolan till huvudbyggnaden på läroverket och klassrummet närmast rektor Möller.
Närmast kameran sitter Lars Munther. I samma rad ser jag Lennart Karlsson, numera Kylén. Kajsa är här i samspråk med Jan "Skåning" Olsson.

Jag har alltid undrat vart Kajsa tog vägen. Är det någon som vet?  //

2 kommentarer:

 1. Även jag gick i pojkklass på läroverket, men förmodligen två år efter dig.
  Kajsa Magnusson var också min tysklärare i realskolan. Intressanta bilder, hur är de tagna, i smyg?

  /Hans-Evert Nilsson

  SvaraRadera
 2. Kommer inte ihåg Kålgårdsbergsskolan - vilket år gick vi där?
  //Mats Skoogsberg

  SvaraRadera